28 Aralık 2020
474
ABONE OL

Muğla’da AB Hibe Programı İçin Protokol İmzalandı

Fethiye Belediyesinin Avrupa Birliği (AB) hibe programına başvuruda bulunacağı bildirildi.

Muğla’da AB Hibe Programı İçin Protokol İmzalandı

AB hibe projesine imzayı atan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada, AB'nin açtığı başlıklarda 6 milyon 800 bin avroluk hibe programı olduğunu bildirdi. 

Hibe programında her belediye projesi için 150 bin euro hibe ayrıldığına dikkati çeken Karaca, "149 bin 500 avroluk proje hazırlıyoruz. Proje ortaklarımız Fethiye Otelciler Birliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile bu projeyi hazırlayıp, harekete geçirmek istiyoruz. Projede, turizm sektörüyle yapacağımız çalıştaylar ve eğitim ön planda olacak." ifadesini kullandı. 

Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve TUROFED Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Uysal ise turizmin sürdürülebilirliği açısından çok önemli bir proje olduğunu anlattı.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

MUĞLA
Bodrum Seçim Sonuçları 2023