05 Ekim 2021
895
ABONE OL

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’den Geçici Hayvan Bakımevine Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla geçici hayvan bakımevini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’den Geçici Hayvan Bakımevine Ziyaret

Gürün'e, ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri, anaokulu, kreş öğrencileri ve velileri de eşlik etti. Hayvan bakımevini gezen ziyaretçilere, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Gürün, Türkiye'nin en kapsamlı barınaklarından olan Muğla Geçici Hayvan Bakımevinde cerrahi operasyonların da yapıldığını söyledi. İnsanların sokak hayvanlarıyla aynı şehri paylaştığını unutmadan, gereken özeni göstermeleri gerektiğini Gürün, "Burayı her yaştan insan ziyaret ediyor. Bizim için özellikle çocuklarımızın ziyaretleri çok önemli. Her konuda olduğu gibi küçük yaştan itibaren çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanması toplumsal olarak da bizim daha huzurlu bir sosyal hayata kavuşmamızı sağlayabilir. Büyükşehir Belediyesi olarak onların yanında olup, şehrimizde daha kolay bir yaşam sürmeleri için çalışmalar yapıyoruz. "diye konuştu.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

MUĞLA
Bodrum Seçim Sonuçları 2023