11 Kasım 2021
409
ABONE OL

Kazada Yaşamını Yitiren Bodrum Belediyesi Personeli İçin Tören Düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personeli için Bodrum Belediyesi önünde tören gerçekleştirildi.

Kazada Yaşamını Yitiren Bodrum Belediyesi Personeli İçin Tören Düzenlendi

Belediyenin merkez binası önündeki törene, yaşamını yitiren Mehmet Ali Top'un yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mesai arkadaşları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Aras, törende, Mehmet Ali Top'un ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileyerek, iyi bir insan olduğunu ve uzun yıllardan bu yana belediyenin farklı birimlerinde başarıyla görev yaptığını dile getirdi.

Okunan duaların ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınan Top'un cenazesi Yalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Top idaresindeki motosiklet dün, Yalı Mahallesi'nde Ali İhsan D. yönetimindeki otomobille çarpışmış, kazada Top, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
12 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

MUĞLA
Bodrum Seçim Sonuçları 2023