08 Nisan 2021
618
ABONE OL

Fethiye'deki Afkule Manastırı'nda Çevre Temizliği Yapıldı

Fethiye ilçesinde, denizden yaklaşık 400 metre yükseklikteki Afkule Manastırı ve çevresi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personelince temizlendi.

Fethiye'deki Afkule Manastırı'nda Çevre Temizliği Yapıldı

"Temiz Toplum Temiz Çevre" projesi kapmasında, müdürlükte görevli antrenörler ve gönüllü gençler, patika yoldan manastıra kadar yürüdü. Yol kenarındaki ve Afkule Manastırı çevresindeki çöpler toplandı.

Etkinliğe katılan Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, salgın nedeniyle kurumdaki eğitimleri minimumum seviyeye düşürdüklerini söyledi.

Hazırladıkları "Temiz Toplum Temiz Çevre" projesi kapsamında ilçedeki koylar ve tarihi alanlarda temizlik çalışması planladıklarını anlatan Yiğit, "Antrenörler, gençlik lideri ve gönüllü gençlerle çevre temizliği yaptık, aynı zamanda yürüyüş gerçekleştirdik. Amacımız doğamızı mümkün olduğunca temiz tutmak ve toplumda bir farkındalık oluşturmak. Bundan sonra da bölgemizde çalışmalarımı devam edecek." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

MUĞLA
Bodrum Seçim Sonuçları 2023